Waarom ACE?

Met onze ervaring staan we altijd klaar om antwoorden te bieden op je IT en business vragen. Zo bouwen wij aan lange termijn relaties met nieuwe en bestaande klanten.

Software
op maat.

Vind je niet de juiste standaardsoftware of is je bestaande applicatie omgeving verouderd?  Het is perfect mogelijk om een toepassing specifiek voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

Je zal dan beschikken over de laatste nieuwe ICT mogelijkheden.

Naadloze aansluiting bij jouw bedrijfsproces

De softwareoplossing zal zich aanpassen aan jouw bedrijfsproces en niet omgekeerd.  Je zal dan ook beschikken over een efficiënt en gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Mobiele en webapplicaties

De wereld is mobiel! Je medewerkers of je klanten hebben graag alle info steeds online bij de hand. Mobiele oplossingen en apps zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse activiteiten.

Iphone
Visual Studio

Visual Studio

Een integrated development environment van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om kwalitatieve, veilige en zeer moderne softwareoplossingen te bouwen. In de cloud, mobiel of op uw eigen servers.

Umbraco

Umbraco

Een content managementsysteem - CMS - voor het bewerken en beheren van dynamische webpagina's. Je kan de inhoud van je applicatie zelf eenvoudig beheren zonder IT kennis. Zeer intuïtief en tal van mogelijkheden.

Xamarin

Xamarin

Een open source app platform van Microsoft voor het bouwen van moderne en performante iOS en Android apps met C# en .NET. Je mobiele applicatie ondersteund volledig de gebruikersinterface van je mobiele apparaat.

Staffing en Outsourcing

Zoek je Microsoft expertise voor je software ontwikkeling?  De ACE consultants staan ter uwer beschikking voor full- of parttime opdrachten.  Ze integreren zich in je development team of nemen de technische leiding in je projecten.

Software Integration
Staffing And Outsourcing

Software integraties

Wij ontwikkelen voor jouw nieuwe bedrijfsapplicaties en integreren ze met je bestaande softwaretoepassingen. Op die manier kan je stapsgewijs je digitale transformatie vorm geven. 

Resultaat gericht

Een project of applicatie waar we zelf trots op zijn en eveneens onze klant tevreden maakt is het einddoel, niets minder. Dit geldt uiteraard ook voor onze consultants die dagelijks een meerwaarde bieden op projecten bij onze klanten.

UI

Responsive design

Een moderne applicatie moet zowel op je laptop als op je tablet of smartphone beschikbaar zijn. Wij ontwikkelen uw software op die manier.

Back End

Eenvoudige navigatie

Je informatie zo snel mogelijk terugvinden en op een snelle en efficiënte manier kunnen inbrengen is voor ons een zeer belangrijk aandachtspunt. Het maakt je dagelijkse werkzaamheden een stuk leuker.

Ace Color Text Vertical
Data

Duidelijk analyse

Voor we beginnen aan de software ontwikkeling analyseren we samen met jou het bedrijfsproces dat ondersteunt dient te worden. We communiceren dit op een verstaanbare manier en maken desgevallend een Proof of Concept.

Back End

Performance

Moderne applicaties moeten snel reageren. Opzoeken van informatie moet efficiënt gebeuren en het verwerken van transacties dient vlot te verlopen.