Maatwerk

Software integratie en software op maat.

Mix van oude en nieuwe applicaties.

In vele gevallen zijn je verschillende softwaretoepassingen historisch gegroeid. Je hebt zowel moderne up-to-date applicaties als verouderde toepassingen en databestanden. Onze consultants bepalen een architectuur om alles te integreren.

Werk je met verschillende niet geïntegreerde toepassingen, moet je dikwijls dezelfde informatie opnieuw inbrengen, bvb klanten of productinformatie. Dit is uiteraard tijdrovend en overbodig werk. Je kan makkelijk fouten maken en wie controleert de juistheid?
Met geïntegreerde data is je informatie 1 keer aanwezig en hoef je slechts 1 keer je data in te brengen.

Niets zo vervelend dan dat je telkens opnieuw moet aanloggen in diverse applicaties. Met een intuïtief dashboard kan je eenvoudig je applicaties beheren en integreren.

Vind je geen oplossing in een standaard pakket? Je kan je bedrijfsproces op maat laten ontwikkelen.  Standaard pakketten ondersteunen dikwijls op een ingewikkelde manier je proces.  Immers het standaard pakket past zich niet aan aan uw proces.  Jij moet je aanpassen aan de manier van werken van het pakket.

Software op maat gemaakt met nieuwe technologieën.

Het ontwikkelingsteam werkt op een Agile manier met dagelijkse scrums zodat het ontwikkelproces van kortbij gevolgd kan worden. We maken gebruik van de laatste nieuwe development technieken zodat de ontwikkelde software automatisch klaar is voor de cloud en draait op al je toestellen, mobiel, tablet en laptop.

 

Ben je ook geïnteresseerd hoe ACE jou kan helpen bij de ontwikkeling van je software ideeën, neem dan contact met ons op, of mail

 

 

 

Delen: